Translate

30 Eylül 2014 Salı

Gekkan Soujo Nozaki-kun


Sakura Chiyo aşık olduğu çocuğun karşısına geçer ve itirafını yapar.. "Nozaki-kun.. Ben hep senin hayranındım!"
Nozaki nin cevabı?? Bir imza!


Şirin bir kız, Romatik bir odun, Utangaç bir çapkın, Yakışıklı bir kız, Sadist bir aşık, Aşık olduğu kızı düşmanı sanan bir çocuk ve duygulardan nasibini almamış deha şarkıcı bir kız..

Bu anime kaçmaz!!

Shounnen olan anime baş rolü bir shoujo mangaka yaparak finale kadar shoujo animelerle alay eden bir seri. Her türden karakteri bulabileceğiniz bir anime.
Puan versem 10/10 verirdim. Final sahnesinde gecenin bir yarısı bana 'Yappari!!' dedirtmiş bir seri.
Çok fazla bahsetmek istemiyorum tadı kaçmasın. Az buçuk karakter bilgisi vereyim yinede ^^

Karakterler:
Sakura Chiyo:
Yaşı: 16
Sınıfı: 2-A
145 boyunda ve Koç burcu.
Sanat kulübünde ve Nozaki ye aşık.. İtiraf ettiğinde yanlış anlaşılır ve Nozkinin sırrını öğrenir. Nozaki onu evine davet eder ve bir anda Nozakinin asistanı olur.


Nozaki Umetarou :
Sınıfı: 2-B
Boyu: 190
İkizler burcu odun arkadaşımız 'Hadi aşık olalım' adlı bir shoujo manganın yazarıdır. Bunu bilen çok insan yoktur.. Sebebi.. Kimse ona inanmamıştır.
İnsanı hayattan soğutan bir karakter. Şöyle arada kafasını duvara vurmak falan isteyebilirisniz. Yada kendi kafanızı..
İnsan anlayamıyor böyle odun birinin nasıl shoujo yazabildiğini.. Hatta olayları tamamen kendi hayal dünyasına uyarlaması.. Yine de, hakaret gibi dursa da, zaman zaman kendimi bulmuştum karakterde.. Anime bitiminde araştırma yaparken sebebini anladım..
(Bu tip ne Allah aşkına..)




Mikoshiba Mikoto:
Sınıfı 2-G
Boy: 177
Kızıl saçlı, çapkınımız... Bakmayın öyle göründüğüne Mikorin çok şirindir aslında.. Sadece kendini firenliyemiyor kızlarla konuşurken. Sonrası hep kıpkırmızı tabi.
Hikayenin en iyi karakteri diyebilirim. İnsana 'neden animeler gerçek değil!!' diye isyan ettirebilir.


Kashima Yuu:
Sınıf: 2-G
Boy: 176
Kashima-kun yada diğer adı ile okulun prensi, çok karizmatik olmasına ve kızları etkilemesine rağmen bir kızdır. Bİraz salak olmasına rağmen sevdiğim bir karakterdir. Drama klubündedir ve başı drama klübünün başkanı Hori Masayuki derttedir.


Hori Masayuki :
Sınıf: 3-C
Boy: 164
Kısa boylu drama klüp başkanı gördüğüm kadarı ile Kashima ya da aşık.. Aralarında şiddetli bir aşk ilişkisi var.. Tamam sadece şiddetli bir ilişki.. Sürekli Kashimayi azarlıyor ve sürüklüyor.. (Arada sosyal mesaj 'Kadına şiddete hayır')
Aynı zamanda Nozaki ye asistanlık yapıyor..


Seo Yuzuki:
Sınıf: 2-A
Boy: 163
Okulun sireni (Güzel şarkı söyleyerek denizcileri kayalıklara çeken deniz kızları) Kişiliği beş para etmez.. Ama sesi Sanırım tek iyi yönü. Yine de Sakura ile araları iyi. Yan sıralarda oturuyorlar diye..

Aslında anlatacak daha çok ayrıntı ve karakter var ama bu kadar yeter.. Yoksa animenin bir anlamı kalmaz. Siz en iyisi gidip izleyin. Emin olun pişman olmayacaksınız ^^

(Arka planlarımdan biri)

4 yorum:

  1. adamım mikoshiba :D seninle eşzamanlı anime izlemek eğlenceliydi. izlemeye başladığımda sanki evden birileri gibi gelmişti. yeni bölümü beklerken özlüyordum. tadındaydı. :D
    bugün öğrendim, bizim okuldada bir çocuk kızlarla konuşamıyormuş. sevgili miko'dan daha kötü. arkadaşım eliyle bakarmısın? dediğinde "dokunma bana" diye tırsmış. ikiside tırsmış. kız birdaha yaklaşmamış çocuğa. kızlarla pek arası yokmuş. cidden şaka gibi geliyo bu söylediğim. :D
    bunu öğrenince mikoshiba geldi aklıma ama bizim miko daha kibar ve utangaç. :D bu animeyi özleyeceğim. ^_^dan daha k

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdiysen bunu yeni gelen bir anime var önereyim onu da :D

      Evet güzel bir animeydi. Her tür insana hitap ediyor neredeyse.


      Haha bunu okuyunca ne güldüm :D O utangaç değil bildiğin korkak :D :D Ama merak ta etmedim değil :D İnsanın inadına dokunası, korkutası gelir ya :D

      Mikoshiba çapkın ! sadece biraz beceriksiz :D İstediğini yaptırmak için ne söyleyeceği bilmen gereken tiplerden :D

      Sil
    2. dur kendiminkileri bitireyimde o zaman önerirsin. :D

      bu korkaklıktan çok travma olabilir. kızlardan hoşlanmıyor. bu eşcinsel demek değil. günlük hayatta bu tür şeyler karşımıza çıkmaz. bu yüzden gözlemlemeye ve herhangi biryerde kullanmaya karar verdim bunu yazarken. takipte kalın anacım. ^_^

      Sil
    3. Tamam bitince gel sen bana :D Böyle bloga yazarak öneririm :D

      Eşcinsel demedim :D Belki de otaku :D Hayatında hiç bir kızla konuşmamış inek öğrenci.. :D
      Hey insanları inceleme öyle :D Yazık onlara da :D

      Sil